Personale

Sekretær Lene Carlsen

Lene kommer fra en 11 år lang karriere fra Bispebjerg Hospital som patientkoordinator på Abdominalcenter K. Her sørgede hun i starten for indkaldelser til kirurgiske udredninger, undersøgelser og operationer. De sidste år var de vokset sig så store, at hun indkaldte til operationer alene.

Da Lene sagde sit job op på K, havde hun i 9 måneder et meget spændende vikariat på Anæstesiologisk afdeling Z som Specialist. Hun var sekretærafløser på Intensiv afdeling i smerteambulatoriet og som fysisk modtagende HR- medarbejder.

Nu trængte Lene til en pause fra hospitalet, og fik job som sundhedsfaglig støtte til en skøn pige på 5 år med sukkersyge, der startede i 0. klasse.

Efter et år blev hun tilbudt arbejde inden for sit fag hos Dan-Kirurg og måtte springe til. Hendes fag, patientkontakt og nye super kolleger. Hvem kan sige nej til det? Hun glæder sig hver dag over at tage imod rare patienter pr telefon og i vores reception.

Assisterende læge Mona Akbarifard

Mona er uddannet læge i Iran i 2011 fra Universitet i Tehran og har arbejdet på Bozorgmehr Medical Clinic i 2 år og hos Forensic Science Organization. I 2015 flyttede hun til København, hvor hun hurtigt fik lært det danske sprog og forventes inden længe at få sin danske autorisation som læge.

På Dan-kirurg gør hun sit bedste for at skabe en rolig stemning så ballon klienterne føler sig trygge under hele proceduren. Siden 2017 har hun været en vigtig del af teamet på klinikken.

Mona er en passioneret og talentfuld portrætmaler. Elsker at ride og lytte til musik. Hendes sproglige talenter er store og hun taler flyende dansk, men hvis du spørger hende selv vil hun sige, at hun stadigvæk har meget at lære… Hun taler flydende engelsk og kan kommunikere på tysk.

Læge Rawaa Abdul-Redha

Rawaa er registreret speciallæge i Danmark, Sverige og Norge. Hun blev speciallæge i mikrobiologi i 2007. Hendes fokus var at forhindre infektioner og bedre hygiejnen på hospitaler, optimere den antibiotiske behandling og været opdateret på det rejsemedicinske område.

Som nyuddannet ung læge arbejdede Rawaa i lande, hvor der var et stort behov for akut lægehjælp. Rawaa er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt afspejles i hendes arbejde i Dan-kirurg. Ved hendes tilstedeværelse kan klinikken prale af fantastisk klinisk hygiejne og en patientsikkerhed der er helt i top.

Rawaa lever et meget aktivt og sundt liv med masser af træning og sund kost. Hun elsker at rejse, lytte til musik og har en passion for det dekorative. Hun taler flydende dansk og engelsk og kan kommunikere på svensk, norsk og tysk. Hun bor i København med sin mand og deres to døtre.